Om företaget


Företaget grundades 1969 i Torp utanför Kumla, då med tillverkning av trädgårdsplattor. I mitten av 70-talet flyttades verksamheten till vår nuvarande plats Stene. Här fortsatte vi med tillverkning fram till 2001, under 80 och 90-talet tillverkades även trappor.

1984 startade vi även en åkerirörelse som i huvudsak sysslade med grus- och kranbilstransporter. 1999 genomförde vi en sammanslagning av företagen som i dag drivs i gemensam regi.

Vi är idag återförsäljare av markprodukter som marksten, murar och trädgårdsplattor mm i främst Örebro och Kumla regionen. Vi har ett brett sortiment med korta leveranstider eftersom vi ständigt fyller på lagret flera gånger i veckan.

Från vårt lager hämtar du enkelt med släpkärra eller beställer hem en leverans med någon av våra kranbilar. Vi har idag fyra stycken lastbilar varav 2 med släp, och kör för Närkefrakt och Braås Åkeri samt transporterar våra egna produkter.

Integritetspolicy


Vi på Kumla Cementvaror & Åkeri AB har en integritetspolicy som innebär att de eventuella uppgifter du lämnar till oss använder vi enbart för att behandla din order och göra det möjligt för dig att handla hos oss.

Du som konsument har rätt att begära utdrag, ändra och radera registrerade uppgifter.

Har du frågor angående vår integritetspolicy kontakta oss i så fall info@kumlacementvaror.se